Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Malatya’da düzenlenen 5.Çocuk Festivali’nin en iyileri ödüllendirildi.
Festivale renk katan gösterilerden, TOKİ İlkokulu 3-D sınıfı öğrencilerinin yaptığı 'Ront' gösterisi en beğenilen gösteri oldu.


“VİZYONLARININ GELİŞMESİ AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLİ”


Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Mehmet Eskigün katkılarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti. TOKİ İlköğretim Okulunda görev yapan sınıf öğretmeni Arzu Ateş ise “Çocuklarımızın doğru yer ve zamanda doğru kişilerle sosyalleşmeleri, güzel ülkemizin başka yerlerini de görerek, kültürel ve manevi zenginliklerimizi tanımaları, ortak geçmişimiz ve değerlerimiz etrafında toplumla bütünleşmeleri, vizyonlarının gelişmesi açısından son derece önemli bir projede yer aldığım için çok mutluyum” diye konuştu.
Sınıfın gösterisini hazırlayan sınıf öğretmeni Arzu Ateş’e Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Mehmet Eskigün ve Komiser Berke Hızlı tarafından plaket verildi.
Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen festivalde birçok okul gösteri yapmış, festivali izlemeye gelen çocuklar arasında yapılan çekilişte onlarca hediye dağıtılmıştı